Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden

De onderstaande 11 artikelen vormen onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing op iedere overeenkomst die wij met onze klanten afsluiten.

Indien u vragen heeft over de inhoud van deze voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via ons emailadres info@GP4Energy.nl. Daarnaast kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer 06-53772480 of 06-10028589.

Ons adres is  Werfweg 80, 8243 PG in Lelystad. met KvK-nummer 89140133 en BTW idnr:NL 86 48 90 990 B01,

Indien wij besluiten onze algemene voorwaarden te wijzigen, is telkens de laatste versie van onze Algemene voorwaarden van toepassing.

 

Artikel 1 – Assortiment

Wij verkopen zonneboilers, warmtepompen, kleine windmolens, zonnepanelen, omvormers, dumploaders en een groot aantal andere duurzame-energie- producten. Op al deze producten is de door fabrikanten afgegeven garantie en garantievoorwaarden van toepassing.

 

Artikel 2 – Registratie

U kunt zich registreren om een product te bestellen, maar dit hoeft niet. U moet natuurlijk wel een deel van uw persoonlijke gegevens aan ons verstrekken. Zonder deze gegevens kunnen we u immers niet onze producten bij u bezorgen. Wij beschermen uw persoonlijke gegevens zoals de Nederlandse wet dit voorschrijft. zie ook ons 7de Artikel over Persoonsgegevensbeheer . Indien u inlogt gebruik dan een sterk wachtwoord voor de beveiliging van uw account en geef uw wachtwoord nooit aan iemand anders. U bent namelijk zelf verantwoordelijk bij misbruik van uw account. Het kan namelijk gebeuren dat iemand anders dan uit uw naam producten bij ons besteld.

 

Artikel 3 – Betalingen

Bij aankoop van onze producten via onze webshop, dient u direct bij aanschaf te betalen. Dit kan via onze verschillende aangeboden betalingsmethodes. U kunt ook via de bank geld overschrijven. Indien u niet via de webshop koopt, maar ons ook het installatiewerk laat uitvoeren, betaald u 50% vooraf en 50% direct bij oplevering. Bij opsturen van de artikelen vragen wij een bijdrage in de vervoerskosten. Afhalen is na afspraak altijd gratis mogelijk.

Artikel 4 – AfLeveren

Standaard leveren wij uw product af op het adres dat u bij de webshopbestelling hebt opgegeven. Het aanpassen van het adres is mogelijk tot het moment dat onze transporteur het heeft opgehaald. Daarna is wijzigen niet meer mogelijk. In onze webshop kunt u zien of een artikel nog voorradig is. Is dit niet het geval, kunnen levertijden oplopen van 2 tot 6 weken. Artikelen op voorraad worden binnen 24 uur bij de transporteur aangeboden. Bij vertraging in de levering van de bestelling krijgt u via uw (bij de bestelling aangegeven) email adres een bericht. Bent u niet tevreden over de besteltermijn kunt u uw geld terugvragen. Dit kan niet bij opmaat gemaakte producten of speciale bestellingen, die voor u op maat worden aangepast.

 

Artikel 5 – Retourneren

U kunt het product altijd binnen 14 dagen, nadat u het heeft ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar info@GP4Energy.nl. Wij bevestigen uw verzoek tot terugzending, vervolgens moet u het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. wij storten het bedrag dat u voor het product betaald heeft binnen 7 dagen terug. De kosten voor de verzending komen voor uw rekening. Na terugsturen controleren wij de staat van het product. Het is uw verantwoordelijkheid om het verpakkingsmateriaal alleen te verwijderen zover als dat nodig is, om voor u te bepalen of u het product wil houden of terugsturen. Indien het product niet meer in goede staat wordt teruggezonden kunnen wij daarvoor een deel van het aankoopbedrag (ter grootte van de schade) inhouden van de terugbetaling. Speciaal bestelde en op maat gemaakte producten worden alleen teruggenomen op basis van fabrieksgarantievoorwaarden.

 

Artikel 6 – Aansprakelijkheid

Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product en of storm schade. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet of bij grove nalatigheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en de betaalde producten. Indirecte schades worden niet vergoed.

 

Artikel 7 – Persoonsgegevensbeheer

Wij houden ons met het beheer van uw persoonsgegevens aan  de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie kunt u ons Persoonsgegevensbeheer dossier raadplegen.

 

Artikel 8 – Eigendomsrechten

U bent eigenaar van uw product nadat u het product volledig heeft betaald. Bij onvolledige betaling behouden wij het recht om onze producten terug te nemen totdat onze financiële rechten zijn gewaarborgd.

 

Artikel 9 – Intellectuele Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken en logo’s) op onze producten, teksten, beelden & foto’s en andere materialen, zijn ons eigendom. Uw mag deze intellectuele eigendommen alleen gebruiken met onze toestemming. Zelf aangebrachte wijzigingen zijn hierop niet toegestaan.

 

Artikel 10  – Klachtenregeling

Als u een klacht heeft over onze uitvoering of over de overeenkomst verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Stuur uw bezwaar dan zo compleet mogelijk  naar  info@GP4Energy.nl. Wij zullen uw klacht binnen7 dagen afhandelen. Indien we de klacht gezamenlijk niet kunnen oplossen, ontstaat er een meningsverschil dat valt onder de geschillenregeling.

 

Artikel 11 – Geschillenregeling

  1. Het Nederlands recht  is op onze algemene voorwaarden en de opdrachten die wij met u overeen komen van toepassing. In het geval van een geschil is de rechter te Lelystad bevoegd.
  2. Op het ODR-platform (Online Dispute Resolution) kunt u als klant eveneens terecht. Dit platform biedt in de meeste gevallen een eenvoudige en goedkope oplossing buiten de rechter om, met name voor geschillen die voortvloeien uit onlinetransacties. Voor meer informatie bezoekt u de website van het ODR.

https://webgate.ec.europa.eu/cas/manuals/EU_Login_Tutorial.pdf