Over ons


GP4Energy  (Green Products 4 Energy)is opgericht in 2022. GP4Energy importeert en exporteert in heel Europa, met als doel Europa groene energie te bieden tegen een betaalbare prijs.

GP4Energy biedt groene energie aan voor bedrijven en particulieren met hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.  GP4Energy kan u ook helpen bij grootschalige installaties en zonne-parken. Ook bieden wij ondersteuning bij het aanvragen van  Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie subsidie (SDE++) .

Op dit moment ligt de focus van GP4Energy op zonne-energie en de daarbij behorende producten. Zoals zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal, maar ook accu's. GP4Energy biedt ook laadpalen aan voor elektrische auto's, zowel voor particulieren als bedrijven.  

In de toekomst zal GP4Energy zich meer gaan richten  op andere groene energie technologie. Een bekend voorbeeld is windenergie met windmolens maar ook waterstof, warmte pompen, zonneboilers en solartubes  voor het verwarmen van u water, uw woning of kantoor.  GP4Energy houdt nauwlettend de nieuwste ontwikkelingen in de gaten zodat wij de beste en nieuwste ontwikkelingen op de markt kunnen brengen voor u.